Fotoliu din pluş iepuraş Plume Sofa Kaloo turcoaz-gri 45 cm pentru cei mai mici

Detalii privind produsul

Vaţi dori să vă surprindeţi cel mai mic copilaş cu un fotoliu în formă de iepuraş de pluş? Iepuraşul de pluş fotoliu Plume Sofa Kaloo este un animăluţ minunat din pluş de culoare turcoaz-gri, care este potrivit pentru fiecaer bebeluş începând de la naştere. Fotoliul are o înălţime de 45 cm, partea din faţă se poate folosi ca un fotoliu, care va fi de mare ajutor copiilor pentru a învăţarea şezutul într-un mod corect. Capul iepuraşului va fi şi un sprijin pentru capul copiilor, care îi va ţine capul confortabil, astfel nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa siguranţei lor. Iepuraşul pentru cei mai mici copii este moale, plăcut şi sigur, care va face fericit orice copil.

Fiecare copil adoră să se joace cu jucării de pluş, care este foarte important în dezvoltarea abilităţilor motoricii fine, al comunicării şi al inteligenţei. Datorită iepuraşului de pluş fotoliu, copiilor se va dezvolta sensibilitatea tactilă, va reacţiona la orice atingere şi cu mare drag va descoperi mediul său înconjurător. Cu iepuraşul de pluş Kaloo va fi în siguranţă, în afară de îmbrăţişări, copii îl vor putea şi gusta. Orice produs Kaloo trece printr-un control strict, astfel corespunzând celor mai stricte standarde de calitate. Darită designului său unic şi de calitate, pluşul va deveni jucăria preferată a copiilor.

Producătorul franţuzesc Kaloo de ani lungi se mândreşte cu fabricarea jucăriilor de pluş pentru cei mai mici copii care fără îndoială este una dintre cele mai bune companii de jucării. În jucăriile Kaloo se uneşte designul unic, original şi cea mai înaltă calitate pentru bebeluşul dumnevoastră. Fabricarea produselor Kaloo este strict controlat, astfel acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Jucăriile Kaloo se spală în apă de 30°, curăţarea lor este uşoară, fără înălbitor sau balsamuri, pentru a-și păstra culoarea și calitatea frumoasă.

Caracteristici

  • jucărie moale din pluș
  • pentru cei mai mici 
  • înălțimea este de 45 cm
  • fabricat cu un design de calitate
  • se spală în apă de 30°
  • un design franțuzesc atractiv şi de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni45 cm
Inaltimea produsului45 cm
Culoareaaquamarin
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...