Fotoliu de pluş iepuraş Colors-Maxi Sofa Rabbit Kaloo pentru cei mai mici

Detalii privind produsul

Fotoliul iepuraş de pluş, Kaloo Colors-Maxi Sofa Rabbit, este un animăluţ splendid din pluş, pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni. Înălţimea acestuia este 45 cm, iar partea anterioară are forma unui fotoliu, astfel micuţii vor putea sta pe acesta confortabil. Capul iepuraşului corespunde unui suport de cap, astfel nu trebuie să vă faceți griji, capul micuţului este susținut ferm. Jucăria pentru cei mici preia mirosul unic al micuţului, care este un lucru foarte important în primele săptămâni după naştere, astfel copilaşii se vor simţii în siguranţă în lumea încă necunoscută pentru ei. Iepuraşul de pluș pentru cei mici, în formă de fotoliu, este moale şi sigur, delicat pentru pielea bebeluşului.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile micuţului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar iepuraşul moale Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Iepuraşul străluceşte în culoare splendidă tărcată, care are un efect calmant asupra celor mici. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Poate fi ronţăită, încercată şi gustată. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, această jucărie de bebe va deveni foarte repede şi uşor partenerul preferat al micuţilor pentru îndrăgit.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității, apoi lăsaţi jucăria să se usuce liber.

Caracteristici

  • jucărie fină fabricată din pluş
  • este recomandat pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • nuanţe de culori tărcate
  • înălțimea jucăriei este 45 cm
  • este ideal pentru alintare
  • fotoliu confortabil
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • este recomandată spălarea acestuia în apă de 30°C pentru păstrarea calității și culorii
  • design franţuzesc unic
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni45 cm
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...