Fotoliu gonflabil Cotoons Smoby cu măsuţă educativă roz de la 6 luni

Detalii privind produsul

Fotelul gonflabil Smobu cu măsuță Cotoons pentru dezvoltarea abilităților este un scăunel minunat pentru cei mai mici copii de la vârsta de 6 luni. Cu siguranță că, copii cei mai mici, care învaţă să stea în fund, vor fi bucuroşi de acest fotel moale. Acesta strălucește în cel mai modern design și de culoare roz, care a fost fabricat mai ales pentru fetițe. Acesta este un accesoriu minunat pentru fiecare cameră de copil. Fotelul va ţine copilul astfel că, acesta nu se va înclina pe o parte. Scaunul gonflabil este dotat cu o cotieră, cu husă din textil pentru ca, copii să nu alunece în timp ce stau pe el. Peste partea de şezut este tras acelaşi material din  textil şi sunt formate găuri pentru picioruşe, astfel copilul va putea avea stabilitate şi va fi în siguranţă în fotel. Culorile vii stimulează fantezia şi imaginaţia, suprafaţa acestuia îi atrage pe copii mici. Dimensiunea jucăriei pentru cei mai mici copii este de 66*70*46 cm și  funcţionează cu baterii 2xAAA ,care nu sunt incluse în pachet.

De, distracția în fotel se îngrijește măsuța pentru dezvoltarea abilităților cu diferite jucării electronice. Jucăriile de pe măsuța pentru dezvoltarea abilităților sunt foarte distractive pentru cei mai mici. Acestea se pot apăsa, se pot roti, vor reda diferite sunete şi melodii frumoase şi vor şi lumina. Acestea strălucesc în culori tărcate și sunt fabricate în diferite forme ca de exemplu floare, moară, cilindru, cercuri și decorate cu figurinele fabuloase Cotoons. Măsuța de jucărie este pentru dezvoltarea abilităților, ceea ce înseamnă că, jucăriile stimulează dezvoltarea corectă a inteligenței copilului. Li-i se dezvoltă motorica fină, abilitatea lor manuală, gândirea lor logică. Măsuța de jucărie pentru copil s-a fabricat cu 3 picioare puternice, se poate umfla ușor, dar se poate folosi și separat Avantajul măsuţei este că, partea din faţă este goală, aici copilul se poate juca cu alte jucării, poate desena, dar se poate și hrăni. Când copilul creşte se poate folosi şi fără suportul de anticădere.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic pentru copii. Suprafața din plastic a jucăriilor Smoby este rezistentă, netedă și moale la atingere. Fiecare colț al jucăriilor este rotunjit ca în timpul jocului copii să fie în deplină siguranță. Culorile jucăriilor din plastic stimulează fantezia și imaginația copiilor, le stârnesc atenția. Măsuța pentru dezvoltarea abilităților de pe fotoliul gonflabil este o jucărie perfectă pentru cei mai mici copii. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict cotrolată, jucăriile corespund celor mai stricte cerințe de siguranță. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produs unic, care se remarcă pe, piața europeană. Datorită folosirii sale multifuncționale, designului minunat și culorilor vii, scaunul Smoby pentru cei mai mici este foarte preferat în jurul copiilor și de asemenea adulților. 

Caracteristici:

 • fotel gonflabil pentru cei mai mici copii
 • scăunel confortabil moale pentru bebeluşi
 • măsuţă cu efecte sonore și luminoase pentru dezvoltarea abilităţilor
 • măsuță demontabilă cu 3 picioare
 • măsuța și fotoliul se pot folosi și separat
 • multe jucării pentru dezvoltarea abilităţilor, care dezvoltă copii
 • husă din textil pentru antialunecare
 • din material rezistent şi neted
 • potrivit de la 6 luni
 • funcționează cu 2 baterii AAA
 • în culoare este recomandat fetițelor
 • produs franțuzesc de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni66*70*46 cm
Dimensiunile ambalajului45*95*45 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,70 kg
ObservaţieBattery: 2x AAA, LR03
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...