Fotoliu cu măsuță măsuță de joacă Cotoons Smoby cu căptușeală din material și floare cu sunete și lumini de la 6 luni

Detalii privind produsul

Fotoliul Cotoons din atelierul designerilor francezi Smoby este un scaun gonflabil atemporal pentru copilașii mici de la 6 luni și include o masă didactică cu funcții electronice. Scaunul moale într-o combinație de culori delicate turcoaz-galben este perfect pentru toți copilașii care învață să stea în funduleț. Scaunul îi ajută pe copii să se simtă confortabil și în siguranță, își pot sprijini capul pe o tetieră înaltă și își pot pune mâinile pe cotiere. Scaunul include, de asemenea, o căptușeală textilă de înaltă calitate, care împiedică alunecarea copilului în timpul șederii. Zona de relaxare este adaptată nevoilor copiilor, oferind mult confort și relaxare.

Distracția de pe scaun va fi asigurată de măsuța didactică cu funcții electronice. Jucăriile de pe măsuța didactică pot fi apăsate, rotite, redau diverse sunete și luminează. Măsuța de joacă are culori și forme colorate și expresive pe care copilul învață să le recunoască. Accesoriile individuale sunt decorate cu imaginile personajelor Cotoons din basme, care evocă entuziasm și bucurie copiilor. Cei mici se vor distra jucându-se cu floarea-soareluie, vor învăța stercore jucăriile tip inele prin diferite form și se vor distra apasănd pe diferite butoane.

Masa de joacă este didactică - contribuie la dezvoltarea optimă a inteligenței celor mici. Prin urmare, aceștia își dezvoltă abilitățile cognitive, abilități motrice, concentrarea și imaginația. Măsuța este formată din 3 picioare fixe și poate fi conectat cu ușurință la fotoliul gonflabil. Avantajul mesei este spațiul liber din față, care poate fi folosit pentru a se juca cu alte jucării, pentru a desena sau chiar a lua masa. Scaunul gonflabil crește împreună cu copilul - când crește puțin, îl poate folosi pentru o ședere separată, fără sprijinul măsuței.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni66*70*46 cm
Dimensiunile ambalajului45*10*45 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,80 kg
ObservaţieBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...