Fotel gonflabil Cosy Seat Cotoons Smoby cu masă educativă roz/albastru de la 6 luni

Detalii privind produsul

Fotelul gonflabil pentru copii,  Cotoons este un scăunel multifuncţional pentru cei mai mici copii, pe care se află şi o măsuţă cu jucării pentru dezvoltarea abilităţilor. Cu siguranță că, copii cei mai mici, care învaţă să stea în fund, vor fi bucuroşi de acest fotel moale. Acesta are un design modern de culoare roz sau albastruFotelul va ţine copilul, astfel că acesta nu va cădea pe o parte. Scaunul gonflabil este dotat cu o cotieră, cu husă din textil pentru ca, copii să nu alunece în timp ce ei stau pe el. Peste partea de şezut este tras acelaşi material din  textil şi sunt formate găuri pentru picioruşe, astfel copilul va putea avea stabilitate şi va fi în siguranţă în fotel. Culorile vii stimulează fantezia şi imaginaţia, suprafaţa sa netedă va cuceri copii cei mai mici. Dimensiunea jucăriei pentru cei mai mici copii este de 66*70*46 cm și  funcţionează cu baterii 2xAAA ,care nu sunt incluse în pachet.

Măsuţa pentru dezvoltarea abilităţilor dispune de diferite jucării electronice. Jucăriile de pe măsuţă sunt foarte distractive pentru cei mai mici. Acestea se pot apăsa, se pot roti, vor reda diferite sunete şi melodii frumoase şi vor şi lumina. Jucăriile sunt multicolore şi sunt fabricate în diferite forme, ca de exemplu floare, moară, un cilindru, cercuri şi sunt decorate cu figurinele fabuloase Cotoons. Măsuţa ajută la dezvoltarea abilităţilor, aceasta înseamnă că ajută la dezvoltarea corectă a inteligenţei copiilor. Copiilor li se vor dezvolta motorica fină, îndemânarea şi gândirea logică. Măsuţa este construită cu 3 picioare rezistente, se poate umfla uşor, dar se poate folosi şi separat. Avantajul măsuţei este că, partea din faţă este goală, aici copii se vor putea juca şi cu alte jucării, vor putea desena sau mânca. Când copilul creşte se poate folosi şi fără suportul de anticădere.

Producătorul franţuzesc, Smoby fabrică  diferite jucării, din material din plastic de calitate , pentru copii. La fabricarea jucăriilor se folosesc materiale din plastic rezistente şi durabile, dar în acelaşi timp netede şi fine la atingere. Pentru o siguranţă mai mare colţurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile vesele şi plăcute ale produselor din plastic, Smoby dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor și  captivează atenţia celor mai mici copii. Măsuţa pentru dezvoltarea abilităţilor de pe fotelul gonflabil este perfectă pentru cei mai mici copii. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict constrolată, jucăriile corespund celor mai stricte standarde. Smoby reprezintă garanţia calității franţuzești, a designului unicat şi a produselor unicate, care sunt remarcate pe piaţa europeană. Scăunelul Smoby este foarte îndrăgit în rândul copiilor şi al părinţilor datorită funcţiilor sale multiple, designului său minunat şi datorită culorilor sale vii.

Caracteristici:

 • fotel gonflabil pentru cei mai mici copii
 • scăunel confortabil moale pentru bebeluşi, se poate folosi şi fără măsuţă
 • măsuţă cu efecte sonore și luminoase pentru dezvoltarea abilităţilor
 • măsuță demontabilă cu 3 picioare, se poate folosi şi fără fotel
 • multe jucării pentru dezvoltarea abilităţilor, care dezvoltă copii
 • husă din textil pentru antialunecare
 • din material rezistent şi neted
 • de la 6 luni
 • design atractiv
 • cu, culori de roz şi albastru
 • produs franțuzesc de calitate
Doprava nad 39€ RO
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni66*70*46 cm
Dimensiunile ambalajului45*95*45 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,70 kg
ObservaţieBattery: 2x AAA/LR03
Culoareapastel
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha