Florărie cu producție proprie de flori Flower Market Smoby din diverse petale textile 104 accesorii

Detalii privind produsul

Florăria cu producția proprie de flori Flower Market de la producătorul francez Smoby este o jucărie grozavă pentru toți copiii creativi de la 3 ani care își vor deschide propria florărie. Jucăria creativă pentru producerea florilor le va permite băieților și fetelor să creeze buchete frumoase combinând diferite tipuri de petale colorate și unindu-le cu o presă mecanică. Copiii introduc o tulpină scurtă în interiorul presei, selectează petale de țesătură potriviti pentru a le introduce în partea superioară și apoi unesc celelalte părți ale florii sub presiune ușoară. Floarea creată este introdusă în partea lungă a tulpinii și buchetul este pregătit să fie pus într-un pachet de hârtie, în care copiii îl dăruiesc clienților sau celor dragi.

Buchetele pot fi ulterior desfăcute, așa că micii florari încearcă mereu noi modele, împreună cu prietenii și frații lor pot concura cine poate pregăti cel mai frumos buchet. Pachetul include și 2 vaze din plastic, în care florile pregătite pot fi așezate cu ușurință. Setul creativ include până la 104 accesorii, inclusiv o mașină de presare, 47 de petale de țesătură, 8 tulpini lungi și 8 scurte de plante, 16 ștampile pentru conectarea florilor, 2 vaze, 2 eprubete, 3 pungi de hârtie ascuțite pentru împachetarea buchetelor și autocolante pentru decorare. Florarii se pot baza, de asemenea, pe un manual de instrucțiuni ilustrat care oferă sfaturi despre cum funcționează presă de flori și modalitatea de utilizare.

Aparatul pentru confectionarea florilor este realizat din plastic rezistent si durabil, cu o suprafață moale catifelată si margini rotunjite. Le va aduce copiilor o experiență realistă de a se juca de-a designeri și creatorii de buchete elegante pentru orice ocazie. Cu ea se vor juca și mai mulți copii, prieteni și frați. Împreună învață să pregătească buchete, să le compare desenele și să aleagă cele mai bune combinații de flori. Se apropie mai mult de lumea adulților, capătă simțul responsabilității și, în același timp, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Își îmbunătățesc abilitățile motorice și gândirea logică, socializează mai repede și își antrenează abilitățile de comunicare. Dimensiunile produsului sunt 45*25*38 cm.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni45*25*38 cm
Dimensiunile ambalajului30*15*45 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...