Figurine de jucărie familia Peppa Pig PlayBIG Bloxx BIG 4 figurine

Detalii privind produsul

Fugurinele foarte frumoase PlayBIG Bloxx completează foarte bine jucăria de construcție Peppa Pig BIG, care sunt jucării ideale copiilor de la 18 luni. Purcelușul Peppa Big îi distrează pe copii de mulți ani prin intermediul televizorului și el îi ajută pe copii cu clipe frumoasă, nu e de discutat că fiecare băiețel și fetiță va îndrăgosti din prima clipă  de această jucărie. Copilul găsește 4 figurine în pachet- purcelușul Peppa, fratele său Georg, purcelul de mamă și tată Pig. Figurinele sunt compatibile cu alte jucării de construcție BIG și cu cuburile Lego Duplo, deci copii dvs pot combina jucăriile făcând astfel mai interesante și pot crea povești pe timpul jocului.

Jucăriile Lego și cuburile de contrucție BIG pentru copii nu sunt doar jucării vesele și distractive ci au o importanță foarte mare în dezvoltarea copilului. Dacă cel mic planifică, propune, construiește, inventează și demolează diferite case, castele și ziduri, fantezia lui dezvoltă alături de imaginație și gândire creativă. Dezvoltă gândirea logică atunci când gândește cum să întegreze un element cu altul. Cu ajutorul jucăriilor de construcție se dezvoltă motorica copiilor, copilașii fac cunoștiintă cu culori, forme și învață lucruri noi. Cumpărați această jucărie fabuloasă pentru copilul dumneavoastră și ei vor construe, inventa, distra și dezvolta creativitatea lor la maxim.

BIG este un producător german, care este între primii în lume privind fabricarea jucăriilor de plastic de calitate excelentă. Simbolul lui este bivolul, reprezentând forța, robustețe și rezistența, aceste sunt calitățile care reprezintă fiecare jucărie BIG. Părinții au încredere în această marcă, este preferatul lor din punct de vedere al siguranței și pentru că jucările sunt fabricate cu o tehnologie inovată din materiale reciclabile și nedăunătoare sănătății. Jucăria are o garanție de 3 ani și plasticul conține un filtu speciala UV, astfel jucăria va păstra strălucirea din prima zi. Producătorul german garantează calitatea, unicitatea și siguranța astfel dumnevoastră nu veți avea motive de îngrijorare cân cel mic va juca.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni14*8*4 cm
Dimensiunile ambalajului27*24*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,06 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...