Ferăstrău circular Jigsaw Stanley Smoby electronic cu sunete

Detalii privind produsul

Fierăstrăul circular Jigsaw Stanley din atelierul designerilor francezi Smoby este un accesoriu de top pentru toți copiii și mai ales băieții de la vârsta de 3 ani, care se vor distra la maxim în jocurile de-a meșteri și reparatori. Fierăstrăul pentru copii este electric prin apăsarea unui buton, lama începe să se miște ca un fierăstrău real. De asemenea, are o funcție luminoasă, astfel încât cei mici să aibă o experiență și mai realistă în timp ce vor lucra cu lemnul. Mânerul ergonomic moale permite copiilor o prindere mai ușoară și mai sigură. Designul frumos într-o combinație de culori galben-negru va captiva copiii la prima vedere. Este confecționat din plastic rezistent și de înaltă calitate, deci va rezista copiilor ani de zile.

Pentru funcționarea sa, are nevoie de 2 baterii de tip AA/LR6, care fac parte din pachet (bateriile sunt pentru testare). Micuții meștri vor folosi la maxim jocurile de bricolaj, datorită cărora își vor dezvolta imaginația tehnică, gândirea logică și abilitatea de a utiliza diferite instrumente și accesorii. În același timp, cei mici vor veni cu diverse proiecte de construcție în care își vor folosi imaginația și creativitatea. Dimensiunile produsului sunt 15*5*15 cm. Acesta respectă cele mai înalte standarde de siguranță, este sigur pentru jocul copiilor, are toate părțile rotunjite.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni15*5*15 cm
Inaltimea produsului15 cm
Dimensiunile ambalajului24*7*21 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Greutate0,2 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Culoareagalben
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...