Fermă Abrick Écoiffier cu tractor, 33 buc în valiză de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit pentru copii Abrick-Fermă este proiectat pentru toți fermierii sau fermierii mici! La fermă există totul pentru un astfel mediu. Fermă cu animale în hambar (care este defapt o valiză practică, care poate fi pliată și servește pentru depozitarea cuburilor), figurine fermieri, animale frumoase (cal, porc, găină), un tractor mare cu remorcă, roabă, cană de lapte și multe altele. Cele 33 de piese colorate ale acestui joc de construit pentru copii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, fără colțuri ascuțite și sunt compatibile cu alte jocuri de construit Écoiffier Abrick. Părțile sunt destul de mari, sunt ușor de asamblat și de asemenea de dezasamblat. Dimensiunile jocului de construit sunt de 33*20*30 cm. 

Jocurile de construit de acest tip sunt potrivite pentru copii de la vârsta de 18 luni, sigure, culoare vie, care nu se șterge și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite într-un mod special pentru dezvoltarea abilităților motoricii fine, atenției, recunoașterea culorilor. În același timp acestea dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala- copilul se va distra multe ore, fie că se joacă singur sau cu prietenii. Acestea de asemenea sunt potrivite pentru instituțiile preșcolare. 

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o istorie lungă dedicată fabricării jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni33x20x30 cm
Dimensiunile ambalajului80*30*36 cm
Greutate1,52 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...