Fermă mare din lemn cu animăluțe mare Farmyard Eichhorn cu două clădiri și curte 21 piese

Detalii privind produsul

Ferma mare din lemn cu animale Farmyard de la producătorul german Eichhorn este un set excelent din lemn de fag de 21 de bucăți pentru toți micuții fermieri de la vârsta de 3 ani. Băieții și fetele își vor crea propria fermă cu animale pe o tablă de joacă din lemn de 36*51 cm. Cei mici vor avea la dispoziție căsuță la țară cu acoperiș roșu, obloane și uși deschise, un grajd pentru animale și garduri din lemn care să fie amplasate în jurul marginilor curții. Copilașii se distrează de minune hrănind purcei, vaci, cai, mânzi și rațe, iar figurina pictată a fermierei îi poate ajuta, de asemenea. Suprafața curții de la țară este decorată cu poze cu flori, o grădină, un trotuar și fân de hrănit, precum și un lac cu pești, așa că arată foarte realist și atemporal.

Designul german și piesele realizate precis stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, trezesc curiozitatea copiilor. Ferma originală din lemn va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta și generațiile următoare de copii. Frații și prietenii se distrează jucându-se de-a fermieri și păstori, apropiindu-se de lumea adulților și îmbunătățindu-și abilitățile motorice și imaginația. Cu ferma Eichhorn, copilașii vor descoperi noi posibilități de joacă în fiecare zi și vor crea o relație strânsă cu natura. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic la copii, câștigă încredere în sine, învață să se bazeze pe ei înșiși. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile sănătoase utilizate garantează siguranța copiilor în timpul jocului.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • fermă mică din lemn cu lac de pești
  • 21-piese
  • figurine pictate din lemn ale fermierei și a animăluțelor
  • 2 clădiri și garduri de siguranță
  • calitate germană de top de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații 
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește criteriile strice ale UE
  • potrivit de la 3 ani
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni36*51 cm
Dimensiunile ambalajului18*45*33 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,25 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...