Excavator Digger Power Worker BIG utilaj de construcție 67 cm - roți din cauciuc de la 2 ani

Detalii privind produsul

Excavatorul Digger Power Worker este un utilaj de construție modern pentru copii, cu care se vor juca băieții și fetele de la 2 ani. Excavatorul este realizat într-o combinație frumoasă de culori portocaliu-galben-gri, așa că, cei mici vor avea o experiență realistă atunci când se vor juca de-a constructorii. Roțile de cauciuc de înaltă calitate oferă mașinii o stabilitate excelentă și nu zgârie podeaua atunci când cei mici se joacă în interior. Cupa mobilă a excavatorului oferă copiilor posibilitatea de a lucra cu materialele de construcție pentru a creea clădiri frumoase. Piesele de plastic durabile și de înaltă calitate sunt o garanție că, acest camion va rezista ani de zile. Nu conține piese mici și poate fi folosită atât în interior cât și în exterior. Camionul dezvoltă creativitatea copiilor, imaginația tehnică, abilitățile motorii și gândirea logică.

Copilul se poate juca ore în șir cu utilajul de construcție - frumosul excavator. Jucăria nu are margini ascuțite, astfel încât copilul să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Camionul pentru copii Monstertruck are dimensiunile 67*20*25 cm, iar lungimea sa este de 67 cm. Jucăria poate fi ușor spălată sub apă curentă în caz de nevoie. Produsele BIG sunt testate în institute independente și subliniază cea mai înaltă calitate a produsului. Exacvatorul nu se va decolora nici după ani de utilizare, deoarece este dotat cu filtru ani UV

Excavatorul BIG a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland, în conformitate cu normelor severe de siguranță GS. Firma germană BIG este un producător de jucării de top care sunt premiate la nivel internațional. Logoul mărcii este un bivol, care simbolizează puterea, rezistenţa şi masivitatea - aceste fiind și trăsăturile caracteristice ale mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt și nedăunătoare sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este producătorul BIG.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni67*20*25 cm
Dimensiunile ambalajului55*43*59 cm
Lungime intreaga67 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,0 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...