Elefantul pulverizator Aquafant BIG cu șoarece rotabil, atașabil la furtun, distanţa de stropire 2 m de la 12 luni

Detalii privind produsul

Țâșnitoarea elefant, Aquafant BIG este o jucărie perfectă și va transforma zilele fierbinţi în unele mai colorate. Elefantul cu apă poate fi conectat la furtunul de apă și astfel le va oferi copiilor o reîmprospătare plăcută în timp ce se joacă în grădină sau curte. Jetul de apă al elefantului, Aquafant atinge şi doi metri. Pe capul elefantului stă un şoricel roșu drăguț, care poate fi rotit la 360 de grade și ajută elefantul ca să ajungă oriunde cu apa răcoritoare. Copii vor experimenta multe momente distractive și aventuri cu această jucărie colorată şi distractivă de la producătorul BIG. Elefantul cu apă, Aquafant este potrivit pentru copii de la 12 luni. Plasticul din care s-a fabricat elefantul este dotat cu filtru UV, care protejează culorile de, decolorare și astfel jucăria va rămâne frumoasă și vie pentru un timp îndelungat exact ca și în prima zi.

Ţâşnitorarea, Aquafant are o dimensiune de 20 * 20 * 16 cm și o greutate de 0,6 kg, deci este ușor de mutat. Copii o vor putea duce cu ei în vacanţe, la ştrand şi deja este gata de, distracţie. Elefantul frumos şi colorat le oferă copiilor răcorire în timpul jocurilor obositoare de vară astfel că, acesta va deveni prietenul de zi cu zi al copilaşului. De asemenea, părinții vor invidia jetul de apă răcoritor. Este îndeajuns să îl atașați la furtunul de apă şi din trompa elefantului va ţâşni îndată apa. Elefantul străluceşte în culoare frumoasă de albastru, urechile, trompa şi coada sunt galbene, iar pe capul acestuia stă un şoricel roşu.

Marca germană, BIG se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru diferite grupe de vârstă. Jucăriile germane de la marca BIG au premii internaţionale. Simbolul mărcii BIG este un bivol, care semnifică rezistență, durabilitate şi masivitate - și acestea sunt defapt caracteristicile mărcii. Principalul aspect al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Jucăria are o garanție de 3 ani.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni20*20*16 cm
Inaltimea produsului16 cm
Dimensiunile ambalajului35*46*29 cm
Lungime intreaga20 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,6 kg
Observaţiedostrek až 2 m
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...