Elefant Activity Push Along Kiddieland pentru împins cu sunete și lumini de la 18 luni

Detalii privind produsul

Premergătorul Kiddieland pentru copii, elefant colorat cu mâner este potrivit pentru copii de la 18 luni. Premergătorul elefant pentru împins sau tras este dotat cu o serie de funcții de joacă. Copii țin elefantul de mâner și în timp ce împinge sau trage redă melodii frumoase și luminează pentru a motiva copii să se joace și le va plăcea foarte mult. Prin tragerea și împingerea animalelor de pe elefant, șoricelul de pe elfant va sări în ritmul unei frumoase melodii, sunetelor și luminilor. Jucăria funcționează cu 2 baterii AA. 

Dimensiunile produsului sunt de 50*13*37 cm. Acest babytaxiu pentru copii este un accesoriu minunat pentru un copil, care începe să învețe să meargă, face primii pași și își ține mâna pe un babytaxiu. Mânerul premergătorului este ideal pentru un copil mic chiar dacă acesta nu se ține de mâner, se poate odihni confortabil și nu cade. Acesta este sigur și stabil, copilul învață să meargă cu încredere.La mersul pe jos, copilul câștigă încredere, coordonare, stabilitate și nu în ultimul rând își întărește mușchii corpului. 

Premergătorul Activity Push Along în forma unui elefant cu șoricel îl iubesc și le place să se joace cu acesta. Ei petrec ore lungi de joacă cu acesta. Premergătorul pentru copii este fabricat din material de plastic rezistent și durabil, care este neted cu mânuțele copilului. Culoare este fabricată într-o combinație de culori vesele albastru, galben, roșu, mov, verde și portocaliu.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 18 luni
Dimensiuni50*13*37 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...