Puzzle din lemn Winnie The Pooh şi Tigru Educa 2x16 buc

Detalii privind produsul

Puzzle-ul de copii fabricat din lemn este ornat cu motivul celebru Winnie The Pooh şi Tigru. Tema puzzle-ului este insiprată de povestea bine cunoscută, numită Winnie The Pooh şi prietenii lui. Winnie The Pooh este un ursuleţ mic şi lacom, care adoră mierea - desigur, doreşte să fure aceasta direct de la albine. Are o relaţie de prietenie foarte bună cu restul animalelor din pădure, cum ar fi de exemplu tigrul, purceluşul sau măgăruşul. Împreună, au parte de diferite aventuri. Suprafaţa puzzle-ului este ornată cu imaginile frumoase şi vesele ale poveştii populare. Puzzle-ul conţine 32 de piese, fiecare imagine conţine 16 piese. Dimensiunile imaginii asamblate sunt 26*18 cm.

Puzzle-ul respectă perfect standardele de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură. Dimensiunile mai mari ale pieselor permit manipularea simplă a acestora. Părţile asamblate corect formează două imagini. Puzzle-ul fabricat din lemn de calitate, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea. Puzzle-ul este recomandat pentru copii de la vârsta de 3 ani. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni26*18 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle32
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...