Puzzle Disney Maşini 2 Educa 100 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii cu motiv Mașini 2. Motivul acestui puzzle pentru copii este din mediul mașinilor rapide, din desenele animate populare - Cars 2. În acest episod ne întâlnim din nou cu fulgerul McQueen, care se confruntă într-o nouă aventură cu noii săi prieteni. Puzzle-ul conține 100 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o singură imagine. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță- sunt sigure pentru copii.  Puzzle-ul pentru copii este lipit cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Unele piese ale puzzle-ului pentru copii s-au fabricat de o dimensiune mai mare pentru o manipulare mai ușoară

Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*28 cm. Educa s-a specializat în primul rând în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40*28 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...