Puzzle Maşini 2 SuperPack 4in1 Educa 2x puzzle, domino, pexeso

Detalii privind produsul

Motivul jucăriei de copii este inspirat de povestea populară Maşini 2, în care ne putem întâlni din nou cu maşina roşie de curse Fulger McQueen, care împreună cu prietenii lui, au parte de noi aventuri. Pachetul de puzzle conţine în total 50 de piese, fiecare imagine conţine 25 de piese de puzzle, care permit asamblarea a două imagini. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate, care se potriveşte cerinţelor de siguranţă, astfel joaca cu acesta este complet sigură. Suprafaţa puzzle-ului pentru copii este ornată cu imaginea duioasă şi veselă a poveştii adorate. Dimensiunile mai mari ale pieselor permit manipularea mai uşoară a acestora.

SuperPack-ul 4in1, în afară de puzzle, conţine un joc cu perechi şi un domino, care sunt ornate, de asemenea, cu motivul drăguţ al poveştii. Cu ajutorul jocului copiii vor exersa gândirea logică, învaţă culorile, formele, precum şi numele figurinelor, care fac parte din această poveste. Esenţa jocului de copii este alegerea pieselor în funcţie de model şi formă. Puzzle-ul de copii, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. Asamblarea puzzle-ului dezvoltă fantezia şi îndemânarea copilului, îmbunătăţeşte atenţia la detalii şi concentrarea. Folosirea puzzle-ului de copii este recomandată pentru copii de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 32*24 cm. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate pentru copii şi adulţi, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni32*24 cm
Dimensiunile ambalajului41*29*5 cm
Piese de puzzle50
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...