Puzzle din lemn Prinţese Educa 100 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Motivul puzzle-ului din lemn pentru copii este inspirat de Prinţesele celebre Disney. Motivul puzzle-ului este reprezentat de Cenuşăreasa, Frumoasa şi bestia, Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, Mica sirenă Ariel, Rapunzel şi Jasmine din poveştile cu prinţese. Suprafaţa puzzle-ului este ornată cu imaginea frumoasă şi veselă a poveştilor. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea.

Puzzle-ul conţine în total 100 de piese şi formează o imagine uniformă. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi respectă cerinţele de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură. Puzzle-ul din lemn pentru copii, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. Folosirea puzzle-ului este recomandată pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 36*26 cm. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...