Puzzle din lemn Maşini Educa 100 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Motivul puzzle-ului din lemn pentru copii este inspirat de povestea Maşini, din care îl putem cunoaşte pe maşina roşie de curse Fulger McQueen, care se pierde în drum spre cea mai mare cursă de maşini din lume. Ajunge într-un oraş mic, uitat, unde va face nişte greşeli, dar cu trecerea timpului, îi deveni drag oraşul micuţ, deoarece va avea noi prieteni şi va cunoaşte chiar şi iubirea vieţii sale. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea.

Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi respectă cerinţele de siguranţă, astfel joaca cu acesta este foarte sigură. Puzzle-ul din lemn pentru copii, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. Folosirea puzzle-ului este recomandată pentru copii de la vârsta de 5 ani. Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 36*26 cm. Puzzle-ul conţine în total 100 de piese şi formează o imagine uniformă şi detaliată. Puzzle-ul din lemn prezintă scenele colorate şi vesele ale poveştii populare. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora.

Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative. În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...