Puzzle din lemn Lumea lui Disney Educa 100 buc de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din lemn pentru copii, ornat cu motivul Lumea lui Disney, prezintă eroii din atelierul creatorilor de poveşti Disney. Puzzle-ul prezintă diferite personaje de poveste cum este Pocahontas, Peter Pan, Albă ca Zăpada, prinţesa Jasmine, Alice din Ţara minunilor, Cenuşăreasa, Şoricelul Mickey şi prietenii lui, Lilo şi Stitch, Winnie The Pooh şi prietenii lui, Bambi, Doamna şi Vagabondul şi multe alte personaje. Puzzle-ul este fabricat din lemn de calitate şi prezintă o imagine splendidă şi detaliată. Se potriveşte cerinţelor de siguranţă, astfel este foarte sigur pentru copii. Folosirea acestuia este recomandată de la vârsta de 5 ani.

Puzzle-ul conţine 100 de piese. Suprafaţa acestuia este ornată cu imaginea frumoasă şi veselă a poveştii populare. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. Puzzle-ul din lemn, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. În timpul asamblării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar va exersa chiar şi atenţia lui la detalii şi concentrarea. Dimensiunile imaginii asamblate sunt 36*26 cm. Firma spaniolă Educa se ocupă în primul rând cu producerea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni36*26 cm
Dimensiunile ambalajului25*16,5*6,5 cm
Piese de puzzle100
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...