Set vase PRO Cook Écoiffier cu 8 bucăți de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de vase Écoiffier Pro Cook pentru bucătărie de joacă este un set nou și modern copiilor pentru gătit., celor care ajută cu  plăcere mamelor în timpul de lucru la bucătărie. Setul de vase pentru copii este ideal pentru fiecare bucătărie de joacă. Jucăria strălucește în combinații de culori plăcute cărora culori se asortează perfect. Setul de vase pentru bucătărie de joacă copiilor a fost fabricat din material de plastic de calitate care o să fie pe placul copilului Dumneavoastră mult timp. Datorită materialelor de calitate folosite la setul de vase pentru copii se poate confunda cu setul cel original de vase. 

Firma franzuzească Écoiffier  se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate destinat copiilor pentru ca copii să o facă mai fericit. Dimensiunile setului de vase este de 25x9,5x31 cm. Setul de vase pentru copii este ideal copiilor de la 18 luni. Setul de vase Pro Cook este compus din 8 bucăți de vase și accesorii. setul de vase sde compune dintr-un vas negru, un vas argintiu, un vas maro, un vas pentru copt de culoarea roșie și dintr-o  lingură neagră pentru întoarcerea alimentelor. 

Fiecare vas se găsește împreună cu capac. Înălțimea vaselor este de 10-15 cm. Accesoriile pentru bucătărie de joacă a copiilor se asortează perfect  și alcătuiesc împreună un set superb de vase. Cu setul de vase pentru copii copii dumneavoastră poate să învețe cum trebuie folosite în mod corect vasele de bucătărie și care vas pentru ce se folosește. Cu setul de vase pentru copii este posibil jocul al mai multor copii deoadată și o să petreacă mult clipe vesele.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni25*9,5*31 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*25 cm
Greutate0,22 kg
Culoareaargintiu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...