Set cofetar Écoiffier Bubble Cook cu 18 de accesorii în pânză

Detalii privind produsul

Setul cofetar  Écoiffier Bubble Cook împachetat în pânză practică  este un accesoriu ideal și perfect pentru bucătărie de joacă. Setul de alimente pentru copii Bubble Cook în pânză a fost fabricat din material  de plastic de calitate, care este catifelat și plăcut la atingere. Firma franzuzească Écoiffier este garanția pentru fabricarea jucăriilor de copii de înaltă siguranță. În pânză se găsește prăjituri importante și vase, care nu poate lipsi din nici o bucătărie.

Fiecare accesoriu corespunde cerințelor uniunii eurpene și al calității. Dimensiunile setului de cofetar în pânză este de 14x9x54 cm. Setul cofetar Bubble Cook conține tot ceea ce este neceasar unui copil pentru gătirea prăjiturilor bune și gustoase. Setul Bubble Cook în pânză pentru copii conține 7 prăjituri gustoase colorate, 2 forme pentru prăjituri de culoarea argintie, un sucitor verde, o lingură de făcut spumă de culoare verde, 2 ou, o formă de cozonac de culoarea roșie și o cutie. 

În set se mai găsește sos de ciocolată în sticlă și frișcă dulce. Fiecare accesoriu se asortează perfect și datorită aspectului devin foarte identice cu alimente reale. Setul de alimente pentru copii în pânză este recomandat în special fetițelor de la 18 luni. Setul cofetar de jucărie în pânză cu prăjituri și accesorii nu poate lipsi din setul nici unui gospodar, cei care iubesc să ajute la gătirea bunătăților.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni14*9*54 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Greutate0,19 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...