Cărucior adânc pentru păpuși Nursery Écoiffier cu două părți de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul pentru păpuși Nursery Écoiffier este un cadou frumos pentru orice fetiță de 18 luni, căreia îi place să se joace cu păpuși și tânjește după propriul cărucior. Căruciorul adânc și solid din plastic are o înălțime de 51 cm, are o greutate mică și oferă fetițelor o mulțime de spațiu pentru depozitarea confortabilă a păpușilor. Căruciorul elegant, va încântă fiecare fetiță cu un design francez original și colorat. Acest cărucior multifuncțional poate fi folosit ca și un cărucior de vară sau cărucior complet prin schimbarea ușoară a parasolarului. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă cu o înălțime de 32 cm.

Jocul cu păpușile este un joc frumos, iubit de toate fetițele. Pe lăngă distracție, oferă, de asemenea, numeroase oportunități pentru creșterea și dezvoltarea copilului. Prin joaca cu păpușile, fetițele se apropie de lumea adulților, și astfel, află în ce constă viața unei mame. Atunci când vorbesc cu păpușa, își dezvoltă abilitățile de comunicare, imaginația și creativitate. Joaca cu cpăruciorul pentru păpușile pentru copii dezvoltă abilități motorii și îi învață pe cei mici să fie responsabili.

Căruciorul pentru păpuși are dimensiuni totale de 45*32*51 cm. Écoiffier este un producător francez care produce jucării de înaltă calitate și îndeplinește cele mai înalte criterii europene, astfel încât jucăriile Écoiffier să fie potrivite pentru cei mai mici copii. În lumea în care ne întâlnim de cele mai multe ori cu produsele fabricate în China, producătorul francez se diferențiază semificativ prin designul original influențat de cele mai recente tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț promoțional.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni45*32*51 cm
Inaltimea produsului51 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*33 cm
Greutate0,99 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...