Set de ceai pe tavă Écoiffier cu prăjituri Bubble Cook cu 33 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de ceai Écoiffier Bubble Cook pentru copii este un set superb și cu stil împreună cu vase și prăjituri, care sunt accesoriile perfecte pentru oricare bucătărie de joacă. Setul de ceai pentru copii oferă fericire pentru fiecare fetiță, care dorește să primească prietenii ca și musafiri pentru un ceai de după masă în natură sau chiar în cameră. Setul de ceai pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate, care este catifelat și plăcut la atingere. Materialele folosite  corespund cerințelor celor mai severe al uniunii europene și are certificat de calitateÉcoiffier este o firmă franzuzească recunoscută care este garanție pentru jucării de copii de calitate și de siguranță.

Cu setul de ceai pentru copii micuții Dumneavoastră o să petreacă multe clipe vesele  și o să învețe bazele importante ceea ce înseamnă pregătirea mesei și servirea. Dimensiunile setului de ceai pentru copii Bubble Cook 50x30x13 cm. Setul de ceai pentru copii Bubble Cook strălucesc în culoarea roz, verde, portocaliu,. Vasele sunt decorate cu poze de prăjituri. Setul de ceai conține 33 de accesorii cu care micuța prințesă poate organiza o dupămasă cu un ceai perfect. Vasele pentru copii de bucătărie sunt de bună calitate și sunt identice cu cele reale,

În setul de ceai pentru copii se găsesc 4 cești de culoarea roz cu farfurie mică, 4 lingurițe de ceai, garafă modernă de culoarea portocalie, suport portocaliu pentru zahăr și suport verde pentru frișcă. În setul de ceai pentru copii se mai găseșc prăjituri frumoase și gustoase, care sunt așezate pe o tavă verde,  deci micuța gospodară o poate servi ușor musafiriilor.. Fiecare accesoriu se asortează perfect și alcătuiesc un set de ceai armonic. Setul de ceai este un accesoriu ideal pentru bucătărie de joacă sau pentru căruciorul de servit. Setul de ceai Bubble Cook pentru copii este ideal în special fetițelor de la 18 luni care organizează o primire de musafiri perfect.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*30*13 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*30 cm
Greutate0,57 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...