Drujbă electronică Black&Decker Smoby efecte sonore

Detalii privind produsul

Drujba, Black&Decker Smoby pentru copii este o jucărie electronică, frumoasă, cu design precum cel real, fabricată pentru micii meseriași. Drujba electronică pentru băieți redă sunete reale, astfel că, în mâna băieţilor va da impresia unei unelte reale. Aceasta este maxim de sigură, iar la fabricare s-a folosit material de plastic de calitate, plăcut şi neted la atingere. Jucăria electronică pentru băieţi este potrivită de la vârsta de 3 ani. Drujba pentru copii este o jucărie minunată care va oferi băieţilor o distracţie îndelungată. Ei vor învăța multe despre modul în care se folosesc uneltele de lucru și vor învăța ceea ce este necesar pentru diverse reparaţii.

Micii muncitori adoră să se joace cu uneltele de lucru, astfel ei se simt ca nişte adulţi. Este foarte important să-i îndemnăm pe copii să se joace jocuri de meserii. Jucându-se astfel, ei se apropie de lumea reală, probează şi descoperă ceea ce înseamnă să fii un meseriaş adevărat. Drujba electronică pentru copii dezvoltă motorica fină şi abilităţile de mişcare. Folosirea uneltei dezvoltă gândirea logică şi concentrarea. Copii descoperă, analizează, repară, dezasamblează şi asamblează. Toate aceste posibilităţi de joacă, învăţarea distractivă şi jucăuşă sunt oferite de această jucărie asamblabilă, frumoasă  cu un design original de la Smoby.

Producătorul franţuzesc, renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate şi cu un design precum cel real. Materialul de plastic al  jucăriilor Smoby este rezistent şi puternic, dar în acelaşi timp neted şi plăcut cu mânuţele copiilor fiind moale la atingere. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite pentru ca, în timpul distracţiei vesele să nu-i ameninţe pericolul de rănire pe copii. Aceasta va captiva atenţia fiecărui copil, astfel că, este un cadou perfect pentru micii meseriaşi. Jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă datorită procesului de fabricaţie strict controlat. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, designul original şi produsul unic, care se remarcă pe, piaţa europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni40*10*14 cm
Dimensiunile ambalajului44*14*17 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Greutate0,56 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...