Coș picnic mare cu fructe și alimente Dohány albastru

Detalii privind produsul

Coșul picnic cu fructe pentru copii este un coș frumușel pentru cumpărături plin cu fructe, legume și alte alimente care o să fie folosite cu siguranță de către micuța gispodar care iubește să umble la cumpărături. Coșul pentru copii are o culoare frumoasă albastră combinat cu mânerul de culoarea galbenă, din material plastic de calitate care este rezistent și asigură un joc de siguranță pentru copii. Firma Dohány este o firmă europeană care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate. Coșul pentru copii corespunde celor mai severe cerințe de siguranță și de calitate.

Coșul este ideal pentru cumpărături și pentru picnic dotat cu un mâner cu mișcare datorită căreia micuțul dumneavoastrâ o poate luca cu ea coșul cu cea mai mare ușurință. Coșul cu fructe și alimente pentru copii are dimensiunea de 27x18x14 cm. Coșul este plin cu fructe gustoase și legume.  Coșului mai aparține și pere, lămâie galbenă, dintre fructe ardei, morcov, porumb și alte alimente ca și ou ketchup, cașcaval, cozonac împletit. Coșul pentru copii este frumos colorat și plin cu alimente sănătoase.

Coșul de joacă copilul dumneavoastră o poate folosi la cumpărături, picnic sau pentru depozitarea jucăriilor. Coșul de joacă pentru copii este recomandat de la 3-4 ani. Coșul de joacă este un accesoriu perfect în bucătărie de joacă sau pentru picnic sau pentru set de grădină. Cu coșul pentru copii plin cu fructe și alimente învață copilul să facă diferență fructele de bază și alimentele și își face cunoștință și cu modul de viață ideală.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni27x18x14 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...