Set pentru picnic Dohány în coș mare

Detalii privind produsul

Setul mare de picnic copiilor Dohány este un echipament ideal pentru fiecare copil care iubesc să se joace picnic în natură sau chiar în grădină. Coșul picnic pentru copii strălucește în culoarea roșie viu cu un mîner practic cu mișcare de culoarea galbenă. Coșul conține câteva accesorii cum ar fii set de vase pentru copii, care nu poate lipsi de la un picnic. Setul de picnic pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate care este rezistent și de siguranță.

Dohány este o firmă europeană care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru copii de calitate. Dimensiunile setului de picnic este de 27x18x11 cm. Setul picnic pentru copii conține vase care transformă picnicul mai plăcut și mai frumos în natură sau în grădină. Accesoriile sunt de culoarea albastru, galben, verde, și roșu și se asortează bine cu coșul picnic. Coșul picnic pentru copii este modern și are un aspect nou datorită culoriilor vii și vesele.

Setului picnic aparșine încă pahare colorate pentru ceai sau limonadă, farfurii frumoase colorate și lingurițe colorate pentru ceai. Setul picnic pentru copii este recomandat copiilor de la 3-4 ani și toate acestea conține tot ceea ce are nevoie micuțul Dvoastră pentru jocul de picnic în natură. Coșul picnic pentru copii cu vase se poate folosi chiar și ca accesoriu în bucătărie de joacă.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni27x18x11 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...