Set de cofetar Dohány pentru gătit

Detalii privind produsul

Setul de cofetar este visul împlinit al fiecărei fetiță, celor care sunt cu cea mai mare plăcere de ajutor al mamei în bucătărie în timpul gătirii și își doresc propriul set de cofetar. Accesoriilor care alcătuiesc setul de cofetar au fost fabricate din material de plastic de calitate care este rezistent și plăcut la atingere. Setul corespunde cerințelor europene și al cerințelor de calitate.

Dohány este o firmă europeană de calitate care se ocupă cu fabricarea jucăriilor petnru cei micuți. Dimensiunile setului de cofetar  este de 20x17x10 cm. Setul de joacă pentru gătit conține 12 de accesorii, care va fii de mare folos al fiecărei bucătar și cofetar. Setul de cofetar se găsește 4 forme de prăjituri colorate, un sucitor galben și o scândură pentru prăjituri, un mixer de mână un vas mare roșie și două pahare galbene cu suport.

Setul de gătit pentru copii este un accesoriu superb pentru oricare bucătărie de joacă. Setul pentru gătirea prăjiturilor este ideal pentru fetițe de la 2 ani. Accesoriile pentru gătit prăjituri strălucesc în culori tărcate astfel toată setul are un aspect vesel. Setul de cofetar pentru copii are un aspect modern și strălucesc în combinații a culoariilor roșu și galben.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni 20x17x10 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...