Uscător tavă Dohány galben/roșu

Detalii privind produsul

Uscătorul de vase  cu tavă Dohány pentru vase este un accesoriu perfect pentru fiecare bucătărie de joacă. Setul de vase pentru copii este ideal pentru fiecare copil celor care îi place se ajute mamele la spălat vase și au nevoie de un uscător de rufe și set de vase propriu.  Setul de vase cu uscător a fost fabricat din material rezistent și de calitate de plastic care este plăcut la atingere și copilul dumneavoastră o să folosească mult timp îndelungat de acum încolo. Uscătorul de vase pentru copii conține vase de joacă care îți dorește fiecare copil ca să-și aibă în propria bucătărie de joacă. Accesoriile sunt foarte moderne și sunt foarte asemnănătoare cu cele reale.

Tava de uscător de vase pentru copii cu vase împreună corespunde cerințelor celor mai severe al Uniunii Europene  și are și certificat de calitate. Tava de uscător pentru vase cu accesorii este recomandat în special fetițelor de la 2 ani. Firma Dohány este o firmă care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru copii pe bucuria copiilor. Tava de uscat vase pentru copii se găsește în culoarea roșie sai galbenă și se asortează perfect  cu celelalte piese al setului. A fost fabricat din material de calitate este rezistent și vasele așezate pe ea nu cad jos de pe ea, are o formă pătrată cu o perete despărțitoare care o transformă jocul mai real. 

Tavei de uscător vase pentru copii aparține încă un set de vase care este compus din farfurii, cești frumoase, set de tacâmuri care se compune din lingură, furculiță și cuțit. La setul de tava de uscat vase pentru copii mai aparține niște oale  cu capac și diferite linguri pentru gătit. Fiecare accesoriu se potrivește foarte bine și alcătuiesc o combinație de culoare vesel. Tava de uscat vase este potrivit în bucătărie de joacă și se poate așeza lejer pe tava de uscător. Cu spălarea vaselor împreună cu mama o puteți învața încă de mic să fie curat și ordine.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni32x25x10 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...