Set de vase de bucătărie Dohány cu oale cu 8 accesorii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Set de vase pentru bucătărie este un set de joacă copiilor pentru gătit celor care ajută cu plăcere mamelor în bucătărie și își doresc accesorii proprii în propia sa bucătărie de joacă. Acest set de oale pentru copii este un accesoriu superb în bucătărie de joacă. Este fabricat în patru diferite culori care arată super împreună. Vasele de joacă  pentru bucătăria de joacă au fost fabricate din material de plastic de calitate și de rezistență, care o să aibă o lungă durată. 

Firma Dohány este o firmă europeană recunoscută, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de copii de calitate bună. Dimensiunile setului de joc cu vase este 25x25x8 cm. Setul de joacă cu vase este recomandat fiecărui copil de la 2 ani. Setul de vase pentru copii conține 8 accesorii, care sunt obligatorii pentru fiecare bucătărie de joacă. Setul de vase  conține o oală roșie  cu capac galben, o oală galbenă cu capac roșu.  o tigaie de culoarea verde, o sită movă și un polonic și un rotator de mâncare.

Accesoriile de joacă se asortează perfect unul de celălat și alcătuiesc un set superb de bucătărie. Copii învață cu acest joc de bucătărie cum se lucrează cu vase și care vas pentru ce trebuie folosit pe parcursul gătirii.  Cu acest set de vase mai multe copii se pot juca deodată și o să aibă multe clipe vesele pe parcursul jocului. Datorită materialelor folosite de înaltă calitate  și de siguranță, rezistente setul de bucătărie pentru copii sunt foarte identice cu cele reale.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaUngaria
Dimensiuni25x25x8 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...