Set de bucătărie Dohány cu oale cu 17 accesorii

Detalii privind produsul

Setul de oale de joacă este un set de gătit superb pentru fiecare copil cei care ajută cu cea mai mare plăcere mamelor sale în bucătărie și își doresc un set propriu pentru bucătăria de joacă. Acest set de oale pentru copii este un accesoriu perfect pentru bucătărie de joacă. A fost fabricat în patru diferite culori care arată perfect și se asortează bine unul de celălalt. Vasele pentru bucătărie de joacă au fost fabricate din material de plastic  de calitate și rezistente care o să aibă o durată lungă. 

Dohány este o firmă europeană recunoscută care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate, Dimensiunile setului de joacă cu vase este de 19x11x13 cm. Setul de vase este recomandat fiecărui copil de la 2 ani. Setul de vase pentru copii conține 17 de accesorii, care sunt obligatorii pentru fiecare bucătărie de joacă. Cu setul de joacă de bucătărie pentru copii mai mulți copii o să se poate juca deodată și o să ofere multe clipe vesele micilor bucătari.

Setul de vase pentru copii conține o oală roșie cu capac albastru, o oală verde cu capac roșu,  o tigaie albastră cu capac verde, un polonic  și un învârtător de mâncare, mixer de mână, set de tacâmuri care este alcătuit din furculiță, cuțit, linguriță și nu în ultimul rând două farfurii. Accesoriile de joacă se asortează perfect unul de celălalt acătuind un set de bucătărie superbă. Cu acest set de bucătărie copii învață cum trebuie lucrat cu aceste vase și care vas pentru ce trebuie folosit pe parcursul gătirii.

Doprava 79

Descriere tehnică

Tara de provenientaUngaria
Dimensiuni19x11x13 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...