Cuptor cu microunde electronic Tefal Elec Micro Wave Smoby cu sunete lumini și 2 accesorii

Detalii privind produsul

Cuptorul cu microunde electronic pentru copii Tefal, de la producătorul francez Smoby, este un accesoriu realistic pentru bucătăriile de jucărie, care va fi pe placul tuturor micilor bucătari de la 3 ani. Cuptorul cu microunde elegant, într-un design roșu, oferă copiilor funcții sonore și luminoase, ceea ce îi face să se simtă mult mai realist în timpul jocurilor de-a bucătari. Cuptorul mai conține și o farfurie cu un croissant, pe care cei mici îl pot încălzi în cuptorul cu microunde. De asemenea, copilul se poate bucura și de un buton mecanic cu sunet Cric-crack.

Cuptorul cu microunde va încânta toți copiii cărora le place să se joace de-a bucătari și va deveni o parte integrantă a bucătăriei fiecărui copil. Jucându-se cu jucăriile care seamănă cu adevăratele electrocasnice, copilul învață cum să le folosească, își dezvoltă abilități motrice fine, coordonarea mișcărilor, imaginația și creativitatea. La joaca mai multor copii cu bucătăriile de jucărie, cei mici își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și imită adulții. Dimensiunile produsului sunt de 24*13*19 cm și includ și 2xbaterii AA/LR6.

Brandul francez Smoby se ocupă cu producția jucăriilor de calitate și originale, cu design și funcționalitate franțuzească. Este un lider pe piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic, care nu este dăunător sănătății, de înaltă calitate, care a trecut testele europene de calitate și îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni24*13*19 cm
Dimensiunile ambalajului14*26*19 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...