Câni pentru asamblat Cotoons Happy Tower Smoby 5 piese portocaliu-albastru de la 12 luni

Detalii privind produsul

Cânile pentru asamblat Smoby Cotoons pentru cei mici este un joc splendid de îndemânare de la vârsta de 12 luni. Pachetul conţine 5 câni, care sunt stocate în funcţie de dimensiune, de la cea mai mare, la cea mai mică. Fiecare cană este rontunjită în formă ondulată, astfel întregul turn va avea o formă ondulată, ca şi cum ar dansa. Cea mai mare cană, cea de jos, este galbenă şi ornată cu imaginea broscuţei Wabap, următoarea are culoare portocalie şi este ornată cu zebra Punky, în mijloc se află cupa albastră cu floarea Tulip, a patra cană în culoare albastru deschis este ornată cu albinuţa Zoom, iar ultima cană de culoare albă este ornată cu imaginea insectei Chowing. Fiecare cană se potriveşte cu cealaltă. După asamblarea turnului cânile nu aluneca în cele de mai jos.

Toate cânile sunt decorate pe exterior cu diferite imagini şi flori. Acest supliment frumos poate fi folosit de către copil chiar şi în nisipar, poate face diferite amprente, astfel capodoperele făcute în nisip vor fi mai speciale şi mai interesante. De asemenea, prin atingerea acestor decoraţiuni, copilul îşi dezvoltă motricitatea fină - vor recunoaşte noi forme cu degetele lor mici. Jocul de îndemânare pentru cei mai mici copii, cânile pentru asamblat, pot fi aşezate una pe cealaltă, astfel se va ridica în faţa micuţilor un turn. Este uşoară depozitarea lor, în caz că nu mai sunt folosite, cea mai mică poate fi aşezată în cea mai mare şi aşa mai departe - în concluzie jocul nu ocupă mult spaţiu.

Cânile bebe pentru asamblat sunt un joc ideal nu numai în nisip, dar şi în cadă în timpul băii. Jucăriile de copii Smoby pentru cei mai mici sunt fabricate din plastic plăcut de fin, în culori frumoase, curate şi vii. Câ nile în relief sunt ornate cu imaginile animăluţelor Cotoons. Jocul cu cânile pentru asamblat este recomandat de la vârsta de 12 luni. Se achiziţionează în cutii cu ferestre transparente. Smoby este o companie franceză recunoscută, ale cărei jocuri sunt de calitate şi unice în acelaş timp. Plasticul este plăcut şi catifelat la atingere, este ideal pentru mânuţele copiilor. Jocul acesta este un produs european de calitate, cu certificat de calitate care îndeplinește cele mai stricte standarde europene.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni14*14*37 cm
Inaltimea produsului37 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,34 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...