Cocoonababy Leaf cuib pentru bebeluşi Red Castle

între 0-4 luni cu frunze gri (cu accesorii)

Doprava zdarma
Producător: Red Castle Categorie: Jucării pentru bebe Cod produs: RC445168
1 000,00 Lei
800,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Cuibul pentru bebeluși Cocoonababy® Red Castle, este un un cuib ergonomic pentru bebelușii de la 0 la 4 luni, care din anul 1995 a fost înființat de fizioterapeutul pediatru Danièle Salducci. Cuibul pentru bebeluși, cât și părinții iubitori, vor întămpina copilul cu multă dragoste, fără ca acesta să fie speriat de spațiul mare din jurul lui. Datorită cuibului Cocoonababy®, bebelușul dvs. se va obișnui cu spațiul liber fără probleme, deoarece cuibul imită poziția pe care copilul o are în burta mamei sale. Copii nou-născuți nu suportă spațiul liber în care se simt abandonați. Pereții înălțați ai cuibului pentru bebeluși, oferă copiilor un sentiment de siguranță, deoarece aceștia iubesc spațiile restrânse, în care nu se pot întoarce prea mult și nu se pot fâșăi mult. Cuibul pentru bebeluși Cocoonababy® mai conține și o căptușeală frumoasă decorată cu frunzulițe gri.

Pentru un somn liniștit

Cuiburile pentru bebeluși Cocoonababy® de la Red Castle îi ajută pe bebeluși să adoarmă mai repede ca într-un pătuț mare și totodată prelungesc somnul copiilor. Datorită cuibului pentru bebeluși, aceștia se vor trezi mai puțin cu reflexul Moro. Somnul bebelușului în cuibul Red Castle minimalizează riscul unui cap plat și promovează dezvoltarea corectă și sănătoasă a copilului. În timpul somnului în cuibul pentru bebeluși, acesta se află într-o poziția corectă, nu își mișcă foarte brusc capul, iar piciorușele îi sunt mai sus decât fundulețul - la fel ca în abdomen. Copilul este, de asemenea, protejat de o centură de siguranță. Cuibul Cocoonababy® este potrivit și pentru sugarii născuți prematur, ceea ce înseamnă că puteți să puneți în el bebeluși de la 2,8 kg. Copilul poate dormi în cuib până la aproximativ patru luni până când începe să se rotească. Cuibul este fin și suficient de moale la atingere și puteți să-l obțineți, de asemenea, cu o centură, un pat și o geantă de transport. 

Despre marca Red Castle

Marca Red Castle se concentrează pe produse de înaltă calitate, produse de cea mai bună calitate, cu siguranță vor atrage atenția copiilor și adulților. Produsele Red Castle sunt inspirația pentru confort, securitate și îngrijire. Producătorul utilizează numai cele mai bune materiale care nu conțin metale grele și vopsele dăunătoare și sunt, de asemenea, ecologice. Marca Red Castle îndeplinește cerințele de siguranță și are numeroase certificări emise de laboratoare independente.

Caracteristici

  • cuib pentru bebeluși Cocoonababy®
  • realizat pentru nevoile bebelușilor
  • pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-4 luni
  • pentru bebeluși de la 2,8 kg
  • imită poziția din burtică
  • minimalizează problemele de sănătatea
  • îndeplinește toate criteriile de calitate
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesign in France
Dimensiuni69*40*19 cm
Inaltimea produsului19 cm
Lungime intreaga69 cm
Greutate1 kg
ObservaţieMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Culoareagri

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...