Cuburi din lemn de contruit Wooden Construction Kit Eichhorn lemn natural 200 piese de la 2 ani

Detalii privind produsul

Cuburile de construit din lemn Wooden Construction Kit de la producătorul german Eichhorn sunt cadoul ideal pentru toți copilașii deștepți de la vârsta de 2 ani cărora le place să se joace cu cuburile de construit și să construiască diverse clădiri din ele. Setul bogat de 200 de piese conține cuburi de culoare naturală a lemnului, cu care copilul va putea construi diferite clădiri conform proiectelor și mai târziu își vor putea inventa propriile proiecte de construcție și realizări. În același timp, vor practica pe deplin abilitățile motorice, viziunea spațială și gândirea logică. Cuburile sunt realizate din lemn de fag de cea mai bună calitate, așa că vor rezista în familia dvs. ani de zile și vor încânta și generațiile următoare de copii. Acestea vin într-o cutie practică cu un șnur, astfel încât să poată fi ușor depozitate și transportate.

Designul german și prelucrarea precisă a cuburilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Se vor putea juca cu ele mai mulți frații și prietenii, care se vor distra la maxim. Joaca cu cuburile de construit Eichhorn îi ajută pe copii să își îmbunătățească imaginația tehnică, învățând să lucreze cu diferite forme. Cu aceste cuburi atemporale de la Eichhorn, copilașii vor descoperi noi posibilități de joacă în fiecare zi. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic, învață să privească lucrurile cu propriul lor punct de vedere și câștigă încrederea în sine și își realizează visele. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile nedăunătoare, folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • 200 cuburi de culoare naturală a lemnului 
  • design și calitate germană  de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 24 de luni
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului13*24*31 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,37 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...