Joc de construit Abrick - parc safari Écoiffier 65 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - parc safari este recomandat pentru fiecare băieţel şi fetiţă! Parcul safari este echipat cu tot de ce aveţi nevoie. Conţine intrare în parc, animale splendide exotice, doi îngrijitori de animale, vehicul cu patru roţi şi multe altele. Toate cele 65 de accesorii ale jucăriei de construit pentru copii sunt fabricate din plastic de calitate, fără colţuri şi pot fi combinate cu cuburile din jucăriile de construit Abrick Écoiffier.

Aceste tipuri de jucării de construit sunt ideale pentru copiii mici de la vârsta de 18 luni, deoarece sunt sigure, uşoare, culorile lor sunt rezsitente şi sunt inofensive pentru sănătate. Sunt ideale mai ales pentru dezvoltarea motricităţii fine şi a atenţiei, precum şi la identificarea culorilor. În acelaş timp, aceste jucării dezvoltă fantezia într-un mod creativ şi vor alunga plictiseala - copiii se vor distra pentru un timp îndelungat, singuri sau chiar cu prietenii. De asemenea, se potrivesc pentru grădiniţe.

Părţile sale sunt de dimensiuni ideale, sunt uşor de asamblat, sunt rezistente, totuşi pot fi dezasamblate cu uşurinţă. Dimensiunile jocului de construit sunt 49*40*25 cm. Compania franceză Écoiffier este un producător cu ani lungi de existenţă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru piaţa europeană. Este bine cunoscut faptul că, pune un mare accent pe design, pe producţia ecologică luând în considerare aspectele de mediu şi pe calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurele produse fabricate de această companie de succes.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni75*45*24 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate1,10 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...