Joc de construit Abrick Écoiffier în cutie 57 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Producătorul francez renumit Écoiffier soseşte împreună cu cuburile Abrick Maxi. Unele părţi ale jocului de construit pentru copii sunt turnate din plastic de calitate excelentă şi strălucesc în culori splendide. Unele cuburi sunt realizate chiar şi cu imprimare IML, o tehnologie specială, datorită căruia imprimarea nu se şterge, iar cuburile arată ca şi cele noi. Cuburile de jucărie se află într-o cutie practică, astfel se economiseşte spaţiu şi pot fi depozitate uşor. Cuburile de construit se potrivesc cu partea superioară a cutiei şi servesc drept bază pentru clădirile care urmează să fie construite.

Pachetul conţine în total 57 de piese de cuburi de construit cu forme şi dimensiuni variabile. Jocul de construit Abrick Maxi pentru copii este compatibil cu alte cuburi de construit din seria Abrick Maxi, astfel veţi putea construi un set imens din seturile mici. Dimensiunile sale sunt 39*25,5*13 cm. Aceste tipuri de jucării de construit din plastic sunt ideale pentru copiii mici de la vârsta de 18 luni. În timpul jocului copilul îşi dezvoltă motricitatea fină, va învăţa să recunoască culorile, să-şi folosească fantezia într-un mod creativ şi să-şi dezvolte imaginaţia spațială.

Din cuburi puteți construi turnuri, case, mașini, roboți frumoase, pur și simplu orice obiect, ce se poate realiza din fantezie sau din cuburi. În plus, jocul cu aceste cuburi de construit reprezintă o distracţie nemaipomenită, care va preocupa cu siguranţă copilul dvs. ore lungi. Compania franceză Écoiffier, cu ani lungi de existenţă, se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii, pentru piața europeană. Este bine cunoscut faptul că, pune un accent mare pe producţia ecologică luând în considerare aspectele de mediu.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni39*25,5*13 cm
Dimensiunile ambalajului50*40*40 cm
Greutate0,76 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...