Joc de construit Abrick - navă de salvare Écoiffier 37 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Joc de construit pentru copii Abrick- navă de salvare pentru fiecare băiețel și fetiță! Setul conține o navă mare de salvare, elicopter de salvare, trei figurine pentru prim-ajutor şi conţine multe alte lucruri, care sunt dotate cu toate funcţiile şi pregătite de acţiune. Toate cele 37 de piese colorate de construit ale acestui joc de construit s-au fabricat din material de plastic de calitate excepțională fără colțuri și se pot combina cu alte cuburi de construit Écoiffier Abrick. 

Aceste tipuri de jocuri de construit sunt potrivite pentru fiecare copilaș de la vârsta de 18 luni, sunt sigure, ușoare, culorile acestora sunt rezistente și nedăunătoare sănătății. În mod deosebit sunt potrivite pentru dezvoltarea motoricii fine și atenției, dar și pentru cunoașterea culorilor. În același timp dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala - îl vor distra pe copilaș timp de multe ore atât singur, cât și dacă se joacă cu prietenii săi. De asemenea sunt potrivite pentru preșcolari. 

Unele piese sunt de, dimensiune potrivită, se pot asambla și dezasambla ușor. Dimensiunea jocului de construit este de 74,5*19*26,5 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier cu un trecut îndelungat se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe că, pune un accent mare pe design, pe fabricarea ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și calității jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurele, pe care le fabrică acest producător de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni74,5*19*26,5 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate1,12 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...