Joc de construit Abrick - camion de pompieri cu macara Écoiffier 18 piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - camionul de pompieri pentru copii este fabricat pentru fiecare mic pompier! Setul conţine un camion mare şi frumos cu scară mobilă, pompier şi cu câteva accesorii, de exemplu un hidrant sau conuri rutiere. Toate cele 18 accesorii ale jucăriei de construit pentru copii sunt fabricate din plastic de calitate, fără colţuri şi pot fi combinate cu cuburile din jucăriile de construit Abrick Écoiffier.

Aceste tipuri de jucării de construit sunt ideale pentru copiii mici de la vârsta de 18 luni, deoarece sunt sigure, uşoare, culorile lor sunt rezsitente şi sunt inofensive pentru sănătate. Sunt ideale mai ales pentru dezvoltarea motricităţii fine şi a atenţiei, precum şi la identificarea culorilor. În acelaş timp, aceste jucării dezvoltă fantezia într-un mod creativ şi vor alunga plictiseala - copiii se vor distra pentru un timp îndelungat, singuri sau chiar cu prietenii. De asemenea, se potrivesc pentru grădiniţe.

Părţile jocului pentru asamblat au mărimi potrivite, se pot asambla uşor, dar şi dezasamblarea lor este la fel de uşoară. Dimensiunile jocului de construit sunt 32*8*12,5 cm. Compania franceză Écoiffier este un producător cu ani lungi de existenţă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru piaţa europeană. Este bine cunoscut faptul că, pune un mare accent pe design, pe producţia ecologică luând în considerare aspectele de mediu şi pe calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurele produse fabricate de această companie de succes.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni32*8*12,5 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*25 cm
Greutate0,44 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...