Cuburi cu poveşti Cotoons Smoby cu forme de sortat 12 piese portocaliu de la 12 luni

Detalii privind produsul

Cuburile cu poveşti Smoby Cotoons pentru copii conţin 12 bucăţi de cuburi din plastic, care sunt ornate cu imaginile vesele şi frumoase ale figurinelor seriei Cotoons, care sunt ideale copiilor de la vârsta de 12 luni. Fiecare parte a cuburilor au diferite funcţii, există părţi care funcţionează ca şi nişte cuburi clasice pentru construit şi există părţi care sunt decorate cu diferite forme şi imagini, în care pot fi aşezate cuburi cu diferite forme. Din aceste cuburi se poate asambla o cetate, un turn, depinde doar de fantezia copilului, toate laturile cuburilor au diferite funcţii. În unele cuburi se roteşte o minge, iar în alte cuburi există bile sau labirinturi. Cuburile au, de asemenea, cuburi mici cu diferite forme (inimioară, pătrat, triunghi), care pot fi plasate de către cei mici în cuburile mai mari.

Copilul cu aceste cuburi în relief îşi îmbunătăţeşte simţul tactil, prin rotirea cuburilor îşi dezvoltă abilităţile motrice fine, iar prin asamblarea imaginilor îşi stimuelază fantezia, imaginaţia şi gândirea logică. Pe lângă cunoașterea formelor și a imaginilor, copilul învață să distingă culorile și obiectele simple care ne înconjoară. Acest joc de îndemânare pentru cei mai mici copii - cuburile cu poveşti, vor impresiona copiii din prima clipă, astfel micuţii se vor juca o perioadă lungă de timp cu aceste cuburi. Pachetul conţine 12 cuburi clasice şi 12 cuburi în diferite forme şi culori. Imaginile, cu care sunt decorate aceste cuburi, nu se uzează, culorile rămân frumoase şi vibrante chiar şi după o perioadă lungă de timp. Cuburile cu poveşti pentru copii au marginile rotunjite, prin urmare oferă micuţilor un joc foarte sigur.

Cuburile sunt fabricate din materiale inofensive şi sigure, care se potrivesc pentru cei mai mici. Unele cuburi, după asamblare, oferă o imagine drăguţă cu figurinele Cotoons. Smoby este o companie franceză, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate, cu un design unic, pentru copii. Acesta este un produs european de calitate, cu certificat de calitate, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Dimensiunile cuburilor pentru copii sunt 28*18*4 cm. Cuburile strălucesc în culorile de portocaliu, galben şi verde.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni28*18*4 cm
Dimensiunile ambalajului24*34*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,90 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...