Cuburi de construit Écoiffier în cutie 130 de bucăţi de la 18 luni

Detalii privind produsul

Cuburi de construit Abrick de la producătorul franțuzesc Écoiffier. Piesele individuale ale acestui joc de construit pentru copii sunt turnate din material de plastic de înaltă calitate și sunt într-un design frumos colorat. Cuburile pentru copii sunt mari, iar copii le pot manipula ușor. Cuburile pentru copii sunt depozitate într-o cutie practică închisă astfel că, nu ocupă mult spațiu. Mai mult capacul cutiei este în formă specială și astfel poate fi folosit ca bază pentru construcție. Ambalajul conține 130 de cuburi. Jocul de construit Abrick pentru copii este compatibil cu toate celelalte jocuri de construit din colecția Abrick și astfel că, din mai multe seturi veți putea realiza unul mare.

Jocurile de construit de acest tip sunt o jucărie ideală pentru copii de la vârsta de 18 luni. Cu jocul ei își dezvoltă abilitățile motoricii fine, învață să recunoască culorile, să-și aplice creativ imaginația și să-și dezvolte imaginația spațială. Din cuburi se pot construi turnuri frumoase, case, mașini, roboți, ...doar cât permite fantezia și cantitatea de cuburi. În plus joaca cu jocul de construit este foarte distractivă cu, care copii dumneavoastră se vor juca cu siguranță timp de multe ore.

Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie cu o lungă istorie de producție a jucăriilor pentru piața europeană. Acesta este cunoscut pentru accentul pus pe, design, producția ecologică în ceea ce privește mediul și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit din plastic pentru copii nu sunt singurul lucru, pe care le produce această companie de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni39*25.5*19cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...