Covor de dans electronic Star Party Duo Smoby cu melodii şi sunete de la 5 ani

Detalii privind produsul

Covorul de dans Star Party Duo oferă toate condițiile de care micuţii dansatori au nevoie pentru ca talentul lor de dans să iasă în evidenţă, aşadar pentru ca ei să devină  cântăreţi sau dansatori. Covorul are 2 părţi astfel că şi doi copilaşi îşi pot arăta talentul de dans, chiar pot concura între ei pentru a vedea care poate inventa o coregrafie mai bună. Covorul funcţionează cu baterii, astfel copii se pot juca în siguranţă. Mărimea covorului Star Party este 70 cm. Acesta este potrivit fetiţelor începând de la vârsta de 5 ani.

Covorul alcătuit din 2 părţi conţine numeroase melodii şi ritmuri pentru dans  dintre care ei pot alege. Covorul se poate conecta la o boxă externă, astfel copii se vor simţi ca într-un studio de dans. Covorul reacţionează la mişcări, astfel că la orice mişcare se vor auzi melodii frumoase. Covorul conţine 4 melodii diferite şi 11 ritmuri, care se și pot combina. La fiecare mişcare se activează efectele de sunet şi de lumină.

 Ringul de dans Smoby de culoare roz, verde şi mov este decorat cu diferite motive de dans. Cu ajutorul covorului Star Party alcătuit din 2 părţi, micii dansatori vor trăi multe momente distractive. Covorul este ideal pentru zi de naşteri sau alte petreceri.  Covorul corespunde standardelor stricte europene de siguranţă şi de calitate. Producătorul  companiei remarcate franţuzeşti, Smoby dispune de ani lungi de existenţă prin fabricarea jucăriilor de înaltă calitate şi unicate pentru copii dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni104 cm priemer
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...