Coş de picnic Hello Kitty Smoby cu 24 de accesorii

Detalii privind produsul

Setul de picnic Smoby Hello Kitty este un accesoriu splendid şi ideal pentru fiecare fetiţă, care adoră să se ducă la picnic în aer liber, sau care doreşte un set propriu de picnic. Setul de jucărie de picnic este ornat cu designul pisicuţei populare Hello Kitty, care este plăcut de fiecare copil în întreaga lume. Coşul de picnic pentru copii străluceşte în culoare frumoasă de fetiţe de roz. Coşul de picnic de jucărie este fabricat din plastic de calitate, care este plăcut şi mătăsos la atingere. Smoby este o firmă franceză, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii de calitate înaltă, plasticul de calitate folosit oferă un joc sigur micuţilor.

Coşul de picnic de copii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Conţine în total 24 de accesorii, care vor face şi mai plăcut şi confortabil picnicul în grădină. Dimensiunile setului de picnic de copii 26*13*20 cm. Cu coşul de picnic de copii Hello Kitty copii vor învăţa ospătarea şi aşternarea corectă a mesei. Coşul de picnic Hello Kitty pentru copii este dotat cu un mâner practic, de culoare roz, care se mişcă, astfel fetiţa Dumneavoastră va putea duce coşul oriunde cu uşurinţă. Capacul coşului de picnic străluceşte în culoare galbenă şi este ornat cu imaginea pisicuţei Hello Kitty. Capacul coşului de picnic se poate deschide practic pe ambele părţi. În coşul de picnic încap toate accesoriile simplu şi confortabil.

Setul de coş de picnic de jucărie conţine 3 farfurii galbene cu imaginea lui Hello Kitty, 3 furculiţe, 3 cuţite şi 3 linguriţe de culoarea roz. Un accesoriu important al coşului de picnic sunt cele 3 ceşti albe cu mâner, 3 pahare roz, 1 pahar galben cu mâner şi 1 suport. În afară de setul de bază, coşul de picnic Hello Kitty conţine 4 prăjituri splendide şi gustoase. Fiecare accesoriu se potriveşte de minune cu aspectul coşului de picnic. Coşul de picnic pentru copii se potriveşte pentru cumpărături, la plimbări în natură sau chiar şi la depozitarea altor jucării. Datorită aspectului modern, acest set va deveni podoaba fiecărui picnic de după masă, pe care copii Dumneavoastră vor putea petrece confortabil cu prietenii lor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni25,8*19,5*12,8 cm
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...