Coș didactic din trestie de zahăr Bio Sugar Cane Shape Sorter Smoby 8 cuburi - din colecția Smoby Green 100% reciclabil de la 12 luni

Detalii privind produsul

Descoperiți jucăriile didactice de top din colecția Smoby Green. Coșul didactic din trestie de zahăr Shape Sorter de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie excelentă care vă ajută copilul să se dezvolte de la vârsta de 12 luni. Coșul practic cu mâner are un capac superior cu găuri de diferite forme, prin care băieții și fetele introduc 8 cuburi colorate. Într-un mod jucăuș, își dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică, învață noile forme și culori, învață să introducă cuburile în deschizăturile potrivite. Coșul didactic este fabricat din trestie de zahăr, deci este 100% reciclabil, în timp ce materialul de plastic constă în timp ce 90% din plasticul utilizat provine din componenta organică obținută din trestia de zahăr cu creștere rapidă, deci nu împovărează mediul.

Producătorului franțuzesc Smoby îi pasă de mediu, așa că, vă veți putea bucura de produsul într-un ambalaj elegant realizat din carton solid, care poate fi 100% reciclat. Producția de jucării din plastic durabil este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este unul dintre acești producători. Jucăriile din plastic din surse vegetale prezintă aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca jucăriile din plastic, obținute din petrol, deci nu veți observa nicio diferență. Oferiți-le copiilor dvs. jucării care au grijă de mediul înconjurător. Coșul didactic dezvoltă imaginația și creativitatea, datorită mânerului este ușor de luat într-o călătorie, vizită sau o vacanță. Dimensiunile sale sunt de 17*19*10 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni17*19*10 cm
Inaltimea produsului10 cm
Dimensiunile ambalajului19*10*21 cm
Lungime intreaga19 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,31 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...