Cort bej Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby reglabil în înălțime 159-184 cm cu perdea textilă filtru anti UV de la 2-8 ani

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copilul cu jucării atemporale de la producătorul franțuzesc de top Smoby. Cortul bej Teepee Evolutive este un cort fantastic de joacă care poate crește împreună cu copilașii dvs. de la 2 la 8 ani. Datorită pereților dubli robuști din plastic durabil, este potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior. Suprafața sa este protejată de un filtru anti-UV, datorită căruia rezistă la lumina soarelui, astfel încât își păstrează culorile frumoase chiar și după ani de utilizare. Cortul indian arată foarte realist, cei mici se vor îndrăgosti de el la prima vedere. Împreună cu el, ei se scufundă în propria lor lume a imaginației, iar împreună cu prietenii și frații, se joacă diverse jocuri de-a indieni.

Părinții vor fi încântați de reglarea înălțimii cortului în funcție de vârsta copilului sau de mediul înconjurător. Pentru utilizarea în interior, cortul poate fi împărțit în dimensiuni de 121*127 cm, în timp ce înălțimea cortului ajunge la 159 cm. Pentru copiii mai mari sau pentru exterior, puteți ajusta dimensiunile la 140*147 cm, cu o înălțime totală de 184 cm. Părțile individuale din plastic ale cortului pot fi asamblate cu ușurință datorită unui sistem ingenios de piese conectabile și șuruburi mari din plastic. Greutatea cortului este de doar 13 kg, este ușor de curățat și transportat. Pereții sunt echipați cu deschideri proiectate, datorită cărora în interiorul cortului va fi un aer curat, chiar și în zilele călduroase de vară. În același timp, creează un efect impresionant al razelor de soare.

Cortul indian este teepee , echipat cu o intrare practică, în care există o perdea verde, care poate fi ușor spălată cu o cârpă umedă. Perdeaua integrată este echipată cu scai pentru închiderea rapidă a intrării în cort. Această opțiune va fi apreciată de copii în cazul vântului puternic sau în timpul întâlnirilor secrete, când vor avea nevoie de intimitate. Interiorul cortului este echipat cu 2 cutii de depozitare în care copiii își pot depozita jucăriile preferate. Cortul de joacă va rezista copiilor ani de zile, va deveni locul lor preferat în care se vor simți în siguranță. Va crea o atmosferă naturală confortabilă în camera copiilor și, atunci când este utilizată în aer liber, va decora fiecare curte și grădină. Suprafața sa este plăcută și catifelată la atingere.

Cu cortul Smoby, copiii vor avea parte de experiențe frumoase, vor veni cu propriile lor jocuri pentru pistolari și indieni din Vestul Sălbatic. Acesta stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, când se joacă mai mulți copii, socializează și își îmbunătățesc abilitățile de comunicare. Utilizarea cortului este posibilă pe tot parcursul anului, copiii pot chiar și dormi în el. Experiența originală a jocului cu un cort indian este îmbunătățită prin designul său ergonomic și spațiul amplu pentru joacă. Construcția ingenioasă a fost proiectată de designerii francezi pe baza unor legi reale ale nativilor americani, pentru a fi cât mai aproape de imaginația copiilor

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni147*140*184 cm
Inaltimea produsului159-184 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate13,0 kg
Culoareabej
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...