Copac muzical Activity Kiddieland cu efecte sonore şi cu melodii de la 12 luni

Detalii privind produsul

Copacul Kiddieland Activity cu bile este un joc didactic frumos pentru copii de la vârsta de 12 luni. Copilul lasă bilele să coboare din sus în jos pe traseu. În partea stângă a copacului există butoane colorate (exact ca şi pe un pian), care redă melodii plăcute. Copacul redă sunete, melodii şi muzică. Acesta este un copac înalt şi frumos cu coroană bogată, care atrage atenţia tuturor copiilor cu funcţiile şi variaţiile sale.

Conţine cuburi sub formă de peşte şi legume care luminează şi, dacă sunt plasate în locul lor, redă melodii frumoase. Jocul de copii funcţionează cu baterii. Acest joc cu siguranţă va oferi bucurie mai multor copii şi va ajuta la dezvoltarea abilităţilor motrice fine, gândirii logice, capacităţii de memorare, abilităţilor de mişcare şi la înţelegerea relaţiei între sunete, forme şi culori.

Jocul este fabricat din plastic de calitate, cu margini rotunjite şi oferă un joc sigur pentru cei mici. Acesta este un joc interactiv grozav care va preocupa atenţia micuţilor o perioadă lungă de timp. Străluceşte în culoare frumoasă verde cu accesorii colorate. Dimensiunile copacului muzical sunt 34*25*31 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Dimensiuni34*25*31 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...