Con balansoar cu pernă Cosy BIG leagăn-tobogan-cățărătoare-nisipar-piscină de la 12 luni

Detalii privind produsul

Conul balansoar cu pernă Cosy este o piscină minunată de la producătorul german BIG, care este potrivit pentru toți copilașii de la 12 luni. Jucăria multifuncțională este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior, poate fi umplut repede cu apă, iar copilul se poate răcori mai ales în zilele calde de vară. Forma specială și marginile rotunjite conferă bebelușului siguranță și multă bucurie în timp ce face baie. O astfel de piscină va fi apreciată de fiecare părinte datorită dimensiunilor sale practice și manevrabilității ușoare. Conul poate fi folosit nu numai ca piscină, ci și ca un nisipar.

Conul le permite copiilor să se leagăne, să se rotească și totodată se pot juca în el cu jucării, sau să îl întoarcă și să-l folosească ca și un scaun sau tobogan. A fost conceput pentru a satisface perfect nevoile copiilor, atât fizic, cât și psihologic. Atât băieții, cât și fetele nu doar că se vor juca bine cu conul balansoar, dar vor face și mișcare - îl pot folosi și ca o cățărătoare. Cei mici se vor îndrăgosti instanataneu de el și vor petrece cu el ore în șir. Fiecare părinte va aprecia imediat practicitatea, versatilitatea și beneficiile conului pentru copii.  În timpul leagănatului, dobândesc postura corectă a corpului și își dezvoltă simțul de echilibru. În același timp, își întăresc mușchii brațelor și picioarelor, își dezvoltă dexteritatea și reacția la fiecare schimbare a poziției.

Avantajele conului balansoar:

  • jucărie multifuncțională 5în1 - leagăn, tobogan, cățărătoare, nisipar și piscină
  • are un efect pozitiv asupra dezvoltarea fizică și psihică a copilului
  • filtru anti UV care previne decolorarea
  • plastic de calitate superioară
  • pernă din material moale (se poate spăla în mașina de spălat la 40°C)
  • capacitate maximă admisă 25 kg
  • pentru copilașii de la 1 până la 5 ani
  • se poate folosi în exterior și interior

Conul balansoar vine cu o pernă textilă de calitate, cu un model cu buline, pe care fiecare copil se poate relaxa. Forma conului seamănă cu brațele părinților, copilul se simte încrezător. Perna poate fi spălată în mașina de spălat la 40°. Dimensiunile produsului sunt 75*72*24 cm, înălțime sa este de 24 cm și lungimea totală de 75 cm. Cântărește 3 kg, iar capacitatea maximă admisă este de 25 kg. Conul balansoar este fabricat din plastic de cea mai bună calitate, care este rezistent la vânt sau la vreme nefavorabilă. Suprafața sa este, de asemenea, protejată de filtru anti UV, astfel încât conul își va păstra culoarea frumoasă chiar și după mulți ani de utilizare.

Producătorul german BIG fabrică jucării de calitate pentru fiecare vârstă. Produsele sale sunt verificate de diferite instituții independente garantând astfel calitatea jucăriilor. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, simbolul puterii rezistenței, puterii și robusteții - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranță astfel că, materiile prime folosite nu sunt doar de calitate, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de producție și jucării care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni75*72*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Lungime intreaga75 cm
Filtru UVDa
Greutate3,0 kg
Greutate copil maxima25 kg
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...