Con balansoar cu pernă Cosy BIG leagăn-tobogan-cățărătoare-nisipar-piscină de la 12 luni

Detalii privind produsul

Conul balansoar cu pernă Cosy este o jucărie multifuncțională modernă și originală de la producătorul german de top BIG și este potrivită pentru băieți și fete de la 12 luni. Principalul avantaj al conului balansoar constă în dezvoltarea corectă a abilităților motorii și a echilibrului copiilor, într-un mod simplu și natural. Conul este special conceput pentru ca cei mici să se simtă în siguranță, amintindu-le brațele părinților. Conul balansoar permite copiilor să se leagăne, să se rotească, să se joace cu jucării sau se poate întoarce cu capul în jos și poate fi folosit ca și scaun sau tobogan. Conul pentru bebeluși poate fi folosit atât în interior cât și în exterior - servește ca o piscină, nisipar sau cățărătoare.

Avantajele principale:

 • jucărie multifuncțională potrivită pentru dezvoltarea abilităților motorii 
 • ajutor de mișcare care dezvoltă coordonarea, poziția corectă a corpului, echilibru, stabilitatea, întărește mușchii
 • potrivit pentru interior și exterior
 • utilizare versatilă 5in1 - leagăn, tobogan, nisipar, cățărătoare, piscină
 • fiiltru UV va preveni decolorarea 
 • plastic de calitate, care este ușor de curățat cu agenți de curățare obișnuiți
 • pernă moale dn material, poate fi splălată în mașina de spălat (do 40°C)
 • design robust, rezistă condițiilor meteorologice nefavorabile
 • capacitate maximă admisă de până la 25 kg
 • pentru copii de la 1 an până la 5 ani

Conul balansoar pentru copii a fost conceput pentru a satisface perfect nevoile copiilor atât fizic cât și psihologic. Atât băieții, cât și fetele nu doar că se pot juca cu acest con, ci se vor și antrena. Părinții vor apreciază rapid utilitatea, versatilitatea și beneficiile pentru copiii lor. Copiii vor învăța repede să-și mențină corect poziția corpului, își vor dezvolta un sentiment de stabilitate și echilibru, își vor consolida musculatura mâinilor și a picioarelor. Cu conul balansoar BIG, copiii își mai dezvoltă dexteritatea și precizia, percep mai bine spațiul și legile fizice - sunt mult mai receptivi.

Jocuri alternative cu conul balansoar 

 • De-a v-ați ascunselea: Copii mai mici iubesc jocul de-a v-ați ascunselea și se pot ascunde ușor sub con. Prima dată trebuie să-l întoarcă cu capul în jos, antrenându-și mâinile și picioarele, după care vor afla dacă structura și dimensiunea corpului le permite asta. Forma conului asigură faptul că, copilul va avea suficient aer și lumină sub el. Astfel, copilul își va învinge frica subconștientă de singurătate și vă învăța să fie independent.
 • Aruncare la țintă: direcționarea și aruncarea mingilor în con este o modalitate excelentă de a impresiona un copil mai mult timp în timp ce își antrenează coordonarea mâinilor și a picioarelor. Acest joc va fi deosebit de distractiv pentru copiii de la vârsta de 2 ani, care vor avea plăcerea de a arunca jucării de pluș și bile într-un con. Mai mulți copii își pot organiza un concurs de aruncare și pot concura pentru cel mai bun aruncător la țintă.
 • Avion: Lăsați-vă copiii să joace un joc popular de-a avionul. După întoarcerea conului, copilul se poate culca cu burta pe vârful conului și să-și întindă brațele ca aripile. Această poziție este un mijloc excelent de îmbunătățire a stabilității spatelui și a întăririi musculaturii spatelui. Care copil poate să imite cel mai bine avionul?
 • Biluțe pentru baie: Umpleți conul copiilor cu o varietate de bile colorate, printre care să caute bilele de aceeași culoare. Un astfel de joc influențează foarte mult imaginația și creativitatea copilului, îmbunătățește abilitățile sale cognitive.

Conul balansoar nu este doar un mijloc de distracție, ci și de relaxare. Această jucărie multifuncțională are, de asemenea, o pernă din material de înaltă calitate, cu un model de buline, pe care bebelușul se poate culca și se poate relaxa după joacă. Perna poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat la 40°. Dimensiunile conului balansoar sunt 75*72*24 cm, înălțimea sa este de 24 cm, iar lungimea totală este de 75 cm. Acesta cântărește 3 kg, iar capacitatea maximă admisă este de 25 kg. Conul balansoar este fabricat din plastic de înaltă calitate, este rezistent la condițiile meteorologice. Suprafața sa este, de asemenea, protejată de stabilizatoarele UV, datorită cărora își vor păstra aspectul frumos chiar și după mulți ani de utilizare. Surprindeți-vă copiii cu dispozitivul de mișcare BIG de ultima generație.

Producătorul german BIG fabrică jucării de calitate pentru fiecare vârstă. Produsele sale sunt verificate de diferite instituții independente garantând astfel calitatea jucăriilor. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, simbolul puterii rezistenței, puterii și robusteții - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranță astfel că, materiile prime folosite nu sunt doar de calitate, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de producție și jucării care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni75*72*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Lungime intreaga75 cm
Filtru UVDa
Greutate3,0 kg
Greutate copil maxima25 kg
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...