Con de balansare cu pernă Cosy Top Swing Smoby tobogan multifuncțional, dezvoltă multiplu motorica și mișcarea de la 12 luni

Detalii privind produsul

Conul de balansare completat cu pernă Cosy Top Swing este un accesoriu minunat pentru dezvoltarea mișcării copiilor de la vârsta de 12 luni. Jucăria multifuncțională din atelierul producătorului franțuzesc Smoby se poate folosi și ca tobogan practic mic, folosirea acestuia este posibilă în interior și de asemenea exterior. Conul de balansare este suficient doar de a-l întoarce și instant se transformă într-un tobogan superb. Conul de balansare s-a fabricat din material de plastic de cea mai bună calitate, colțurile acestuia sunt rotunjite astfel joaca cu acesta este pe deplină sigură. Datorită dimensiunilor sale practice încape într-o grădină și curte mai mică. Conul de balansare nu se poate folosi doar ca și tobogan, ci își va găsi locul și sub alte forme de mișcare. 

Copii pot folosi conul de balansare și pentru balansare, legănare, învârtire, întors chiar și ca scaun confortabil, tobogan sau și ca și cățărător. În zilele plăcute de vară va funcționa foarte bine piscină pentru copii sau chiar și nisipar. Jucăria rezistentă dezvoltă multiplu abilitățile copiilor, proiectanții acestuia au luat în considerare nevoile fizice și mentale ale copiilor astfel conul nu poate fi doar accesoriul distracției, ci și a mișcării corpului. Cu ajutorul acestuia copilul exersează postura corectă și simțul de echilibru, își întărește în același timp musculatura la mână și picior. Cu accesoriul de dezvoltare a mișcării Smoby li-i se dezvoltă copiilor îndemânarea și atenția. 

Avantajele mai importante ale conului:

  • jucărie multifuncțională-tobogan, piscină mică, cățărător, nisipar și leagăn
  • ajută la dezvoltarea fizică și mentală a copilului
  • filtru de calitate UV în vederea păstrării culorilor strălucitoare
  • material din plastic durabil de clasa întâi
  • pernă moale din textil (se poate spăla la 40°C)
  • capacitatea de greutate 25 kg
  • pentru copii 1-5 ani
  • se poate folosi în exterior și în interior

După joacă toată lumea merită odihnă. Cei mai mici se odihnesc direct în jucărie, deoarece și o pernă moale cu model de buline face parte din con. Realizarea conului imită și îmbrățișarea părintelui astfel copilul dumneavoastră se va simți în siguranță. Perna elegantă se poate spăla în mașina de spălat la 40°C. Dimensiunile produsului sunt de 75*72*24 cm, înălțimea 24 cm, lungimea sa totală 75 cm. Conul are 3 kg, capacitatea sa de greutate este de 25 kg. Materialul din plastic de clasa întâi rezistă la condițiile meteorologice, suprafața acestuia o protejează filtru UV, care și după trecerea anilor garantează strălucirea culorii turcoaz. 

Smoby este o companie renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate deja timp de decenii. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care sunt în același timp netede și plăcute, moi la atingere. Colțul fiecărei jucării este neted rotunjit ca, copii să se poată juca în siguranță, să fie protejați de eventualele răniri. Aspectul de culoare al jucăriilor Smoby au un efect stimulator asupra fanteziei și imaginației. Smoby este garanție pentru calitatea europeană și designul franțuzesc. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni75*72*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului77*26*78 cm
Lungime intreaga74 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Capacitate maximă admisă25 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...