Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny pentru păpuşă roz

Detalii privind produsul

Combinația a 3 accesorii de calitate pentru păpușă Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este o modalitate excelentă de a bucura toate fetițele de la 3 ani. Combinația practică dintre un scaun de mașină, scaun de masă pentru păpușă și leagănă pentru păpușă va fi apreciată de toate micile mame care se ocupă cu dragoste de păpușile sale, le îmbrăcă, le hrănesc sau le pun la somn. Avantajul accesoriilor pentru păpuși este faptul că, copilul le poate folosi în mai multe alternative, ceea ce îi aduce mai multă bucurie din joc. Designul colorat al accesoriilor este într-o combinație foarte atractivă de culori pastel - verde închis, gri și alb, cu o construcție albă. Suportul poate fi utlizat în două moduri, în combinație cu scaunul pentru mașină, atunci când creați un scaun înalt de masă cu masă sau un leagăn.

Scaunul de mașină pentru copii este utilizat în mod obișnuit în timpul călătoriilor pentru a păstra păpușa în siguranță și pentru a fi ușor de transportat. Copiii își tranpsortă cu drag păpușa cu mașina, într-un scaun practic pentru păpuși, astfel încât să poată să o ia cu ei pretutindeni. Scaunul de mașină pentru păpușă poate fi introdus în suportul căruciorului Maxi Cosi & Quinny 3 în 1, dacă aveți la dispoziție un astfel de carucior. Scaunul de masă Smoby Maxi Cosi & Quinny este folosit pentru a hrăni păpușa. Înălțimea sa este de 72 cm de la sol. Spătarul este suficient de înalt și pentru o hrană confortabilă, micuța bonă poate folosi un suport detașabil din plastic. Păpușă obosită poate fi adormită în leagăn. Accesoriilepentru păpuși sunt potrivite pentru fiecare păpușă cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru bebeluși are un mâner ergonomic detașabil.

Suportul setului este din metal, asortat cu elemente de fixare din plastic. Este un produs perfect dacă copilul dorește să facă lucruri ca o adevărată mamă. Accesoriile pentru păpușă Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby au un scaun confortabil din plastic cu o căptușeală din material și centură de siguranță pentru păpușă, care va proteja păpușa să nu cadă. Este un produs francez de înaltă calitate, realizat cu un design francez, cu o construcție metalică solidă combinată cu materiale plastice durabile. Smoby este un producător francez renumit de jucării din plastic de calitate pentru copii. Jucăriile Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor și totodată impresionează fiecăre copil. Procesul de fabricare a jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni43*41*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului35*25*51 cm
Lungime intreaga43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...