Colț de îngrijire pentru un pisoi Cat Care and Grooming Écoiffier cu pat și 9 accesorii cosmetice de la 18 luni

Detalii privind produsul

Colțul de îngrijirea a pisicilor Cat Care este o jucărie excelentă pentru toți copiii de la 18 luni cărora le place să aibă grijă de animale. Aceștia vor fi încântați de setul bogat de accesorii, care includ un uscător de păr, săpun lichid, sticla, foarfecă, piaptăn, perie, bol cu granule, conzervă, pat pentru pisică, cap de duș și, de asemenea, o pisică de pluș gri. Colțul de îngrijire în design albastru pe baze solide le va oferi copiilor un blat practic pe care pot avea grijă de pisicuța și o pot răsfăța cu îngrijire cosmetică. Tejgheaua este dotată cu compartimente pentru accesorii individuale, astfel încât copiii vor avea experiente mai realiste atunci cănd isi ingrijesc animalul de companie.

Colțul de îngrijire poate fi usor transportat și plasat acolo unde este mai nevoie. Este realizat din plastic de înaltă calitate, cu margini rotunjite, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță. Copiii se vor preface de-a îngrijitori de animale de companie, în timp ce se apropie de lumea adulților, învățând responsabilitatea, dezvoltându-și creativitatea și imaginația. Ei învață să ajute animalele, să fie interesați de împrejurimile lor. Își îmbunătățesc abilitățile motorice, gândirea logică și învață să ia decizii mai rapide în situații importante.

Écoiffier aduce copiilor jucării pentru copii de înaltă calitate, cu un design original, care îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. Într-o lume în care întâlnim cel mai des produse fabricate în China, producătorul franțuzesc Écoiffier se remarcă prin designul său original influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni40*29*35 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,5 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...